O PODJETJU

 powered by 


Usposobljeni smo za izvajanje kvalitetnih in modernih fasad, seveda ob sodelovanju z vodilnimi proizvajalci fasadnih materialov, sodobne strojne opreme, fasadnega odra in voznega parka.


Slikopleskarstvo je stara dejavnost, ki v zadnjem času doživlja velik napredek, saj se neprestano izpopolnjujejo znanja o kvaliteti barv, materialov in načinu izvedbe del. Tudi v našem podjetju dajemo velik poudarek na strokovnost in korektnost pri opravljanju dela, ki temelji na znanju in izkušnjah. Pri vsakem projektu se potrudimo in damo vse od sebe, saj nam je v ponos, da ostajamo prepoznavni po kakovosti in zanesljivosti.

S slikopleskarsko in fasadersko dejavnostjo se ukvarjamo že 40let, zato nam je v ponos, da ostajamo prepoznavni po kakovosti in zanesljivosti. Pleskarska dela izvajamo na celotnem slovenskem področju.


Dela, ki jih opravljamo so: vsa slikopleskarska in fasaderska dela, izdelava, pleskanje vseh kovinskih delov, izdelava dekorativnih tehnik, polaganje vseh vrst tapet, pleskanje parkirnih prostorov, pleskanje vseh lesenih površin, opažev, ograj ...


IZDELAVA VSEH VRST IZOLACIJSKIH FASAD ter NOTRANJA SLIKOPLESKARSKA DELA

Odlikuje nas :

 • večletne izkušnje,
 • garancija na opravljeno delo,
 • kvaliteta in natančnost,
 • dela zaključimo ob dogovorjenem roku, 
 • prvovrstni materiali,
 • lastni gradbeni odri,
 • najsodobnejša tehnična oprema,
 • dvižne ploščadi 

Zahtevnejše dekorativne obdelave

Izvajamo tudi zahtevnejše dekorativne obdelave notranjih zidnih površin

Videz stroge elegance in enostavne urejenosti, ki jih bivalnim, poslovnim in drugim prostorom daje klasično barvanje zidnih in stropnih površin, lahko z uporabo posebnih dekorativnih premazov, gelov, kitov, reliefnih barv in reliefnih tapet spremenimo v pravo in zanimivo nasprotje. Meje vaši inovativnosti v tem primeru postavljata le domišljija in okus.

 • Dekorativni premazi, dekorativni kiti in dekorativni geli
  S posebnimi dekorativinim premazi, dekorativinim kiti in dekorativinim geli je moč puste enakomerno prebarvane ploskve spremeniti v živahne ali umirjene, sijoče ali zabrisane, zamegljene, kričeče ali zasanjane in še kakšne drugačne površine - prav take, med kakršnimi ste že od nekdaj želeli delati, počivati, poslušati glasbo ...
 • Reliefne zidne barve
  Zanimiv dekorativen videz prebarvanim zidnim in drugim površinam vdahnemo z uporabo reliefnih zidnih barv. 
 • Reliefne tapete
  Zanimiva dekorativna obdelava notranjih zidnih površin je oblaganje z reliefnimi tapetami, ki jih prebarvamo z eno izmed notranjih zidnih barv. 

Barvni navdih

Kamorkoli se ozremo, vidimo svet v barvah. Vsakdo izmed nas občuti barve na svoj edinstven način. Poznavanje psihologije človekovega dojemanja barv, medsebojne skladnosti barvnih odtenkov, prepoznavanje modnih odtenkov, vse to je za fasaderstvo in slikopleskarstvo PETERCA bistvenega pomena. 

Barve imajo pri opremljanju pomembno vlogo, saj predstavljajo prvi viden vtis o predmetu ali prostoru, ki ga opazimo. Z njimi lahko popravimo obliko in prostorske pomanjkljivosti ter dosežemo občutek svežine ali toplote, lahkotnosti in teže.