Naša izurjena ekipa vam zagotavlja popolno adaptacijo vašega stanovanja ali dela stanovanja na ključ, pri kateri bomo upoštevali vaše želje ter delo opravili ažurno, strokovno in kvalitetno.

Adaptacija je poseg, ki mora biti opravljen skrbno in natančno, saj je le na ta način končni rezultat optimalen in vam zagotovljeno največje ugodje.

Pred pričetkom del je potrebno oblikovati natančen načrt postopka adaptacije, saj na ta način opredelimo vse pomembne korake, vam svetujemo pri posameznih odločitvah in poskrbimo, da prenova  poteka brezhibno.


Adaptacija obsega:

v  odstranjevanje obstoječih ploščic in cevi,

v  iznos in odvoz odpadnega materiala,

v  celostna sanacija instalacij,

v  novo polaganje cevi in grelnih teles

v  spremljajoča vodovodarska dela,

v  polaganje ploščic,

v  zidarska dela in polaganje suhomontažnih sistemov,

v  beljenje,

v  montaža elementov.

Zahtevnejše dekorativne obdelave

Izvajamo tudi zahtevnejše dekorativne obdelave notranjih zidnih površin

Videz stroge elegance in enostavne urejenosti, ki jih bivalnim, poslovnim in drugim prostorom daje klasično barvanje zidnih in stropnih površin, lahko z uporabo posebnih dekorativnih premazov, gelov, kitov, reliefnih barv in reliefnih tapet spremenimo v pravo in zanimivo nasprotje. Meje vaši inovativnosti v tem primeru postavljata le domišljija in okus.

  • Dekorativni premazi, dekorativni kiti in dekorativni geli
    S posebnimi dekorativinim premazi, dekorativinim kiti in dekorativinim geli je moč puste enakomerno prebarvane ploskve spremeniti v živahne ali umirjene, sijoče ali zabrisane, zamegljene, kričeče ali zasanjane in še kakšne drugačne površine - prav take, med kakršnimi ste že od nekdaj želeli delati, počivati, poslušati glasbo ...
  • Reliefne zidne barve
    Zanimiv dekorativen videz prebarvanim zidnim in drugim površinam vdahnemo z uporabo reliefnih zidnih barv. 
  • Reliefne tapete
    Zanimiva dekorativna obdelava notranjih zidnih površin je oblaganje z reliefnimi tapetami, ki jih prebarvamo z eno izmed notranjih zidnih barv. 

Barvni navdih

Kamorkoli se ozremo, vidimo svet v barvah. Vsakdo izmed nas občuti barve na svoj edinstven način. Poznavanje psihologije človekovega dojemanja barv, medsebojne skladnosti barvnih odtenkov, prepoznavanje modnih odtenkov, vse to je za fasaderstvo in slikopleskarstvo PETERCA bistvenega pomena. 

Barve imajo pri opremljanju pomembno vlogo, saj predstavljajo prvi viden vtis o predmetu ali prostoru, ki ga opazimo. Z njimi lahko popravimo obliko in prostorske pomanjkljivosti ter dosežemo občutek svežine ali toplote, lahkotnosti in teže.