Usposobljeni smo za izvajanje kvalitetnih in modernih fasad, seveda ob sodelovanju z vodilnimi proizvajalci fasadnih materialov, sodobne strojne opreme, fasadnega odra in voznega parka.

Slikopleskarstvo je
stara dejavnost, ki v zadnjem času doživlja velik napredek, saj se neprestano izpopolnjujejo znanja o kvaliteti barv, materialov in načinu izvedbe del. Tudi v našem podjetju dajemo velik poudarek na strokovnost in korektnost pri opravljanju dela, ki temelji na znanju in izkušnjah. Pri vsakem projektu se potrudimo in damo vse od sebe, saj nam je v ponos, da ostajamo prepoznavni po kakovosti in zanesljivosti.

S slikopleskarsko in fasadersko dejavnostjo se ukvarjamo že 40let, zato nam je v ponos, da ostajamo prepoznavni po kakovosti in zanesljivosti. Pleskarska dela izvajamo na celotnem slovenskem področju.

Dela, ki jih opravljamo so: vsa slikopleskarska in fasaderska dela, izdelava, pleskanje vseh kovinskih delov, izdelava dekorativnih tehnik, polaganje vseh vrst tapet, pleskanje parkirnih prostorov, pleskanje vseh lesenih površin, opažev, ograj ...

IZDELAVA VSEH VRST IZOLACIJSKIH FASAD ter NOTRANJA SLIKOPLESKARSKA DELA

Odlikuje nas :

  • večletne izkušnje,
  • garancija na opravljeno delo,
  • kvaliteta in natančnost,
  • dela zaključimo ob dogovorjenem roku,
  • prvovrstni materiali,
  • lastni gradbeni odri,
  • dvižne ploščadi

Barvni navdih

Kamorkoli se ozremo, vidimo svet v barvah. Vsakdo izmed nas občuti barve na svoj edinstven način. Poznavanje psihologije človekovega dojemanja barv, medsebojne skladnosti barvnih odtenkov, prepoznavanje modnih odtenkov, vse to je za fasaderstvo in slikopleskarstvo PETERCA bistvenega pomena. 

Barve imajo pri opremljanju pomembno vlogo, saj predstavljajo prvi viden vtis o predmetu ali prostoru, ki ga opazimo. Z njimi lahko popravimo obliko in prostorske pomanjkljivosti ter dosežemo občutek svežine ali toplote, lahkotnosti in teže.

Prenavljate hišo ali stanovanje?

Potem je PETERCA s.p. pravi za Vas! 
 
Spomladanski letni čas je najugodneši čas veh vrst adaptacijskih del na vaši hiši in v stanovanju. Mi vam nudimo vso tehnično strokovno pomoč, svetujemo glede nabave in uporabnosti materialov, funkcionalnosti in razporeditve prostora, prav tako svetujemo pri izbiri opreme.

Pokličite nas in skupaj bomo našli našli najugodnejšo rešite za vas.